Bel ons
+32 (0)89 70 25 61

Samenaankoop mazout: Laat u niet verleiden !

Samenaankoop mazout: Laat u niet verleiden !

Grootschalige samenaankoop mazout
Laat u niet verleiden! Samenaankopen leveren niet noodzakelijk prijsvoordeel op, wel integendeel!

Beste klant,
Het is weer zover. Momenteel wordt opnieuw een grootschalige samenaankoop van huisbrandolie in de provincie Limburg georganiseerd. De initiatiefnemers spiegelen u aanzienlijke besparingen voor, doch dit strookt niet met de werkelijkheid.
Laat u niet strikken!
Een grootschalige samenaankoop is absoluut geen garantie voor een aanzienlijk prijsvoordeel: de grootte van de korting die u kan genieten bij zo’n actie, wordt immers niet bepaald door het volume van de groepsbestelling, maar door het tijdstip waarop de bestelling plaatsvindt. U hoeft niet aan een samenaankoop deelnemen om van een prijsvoordeel te genieten. Bij ons krijgt u niet alleen een korting, maar bovendien een brandstof van superieure kwaliteit, de exact bestelde hoeveelheid en -niet te vergeten- een persoonlijke service. Wij komen langs wanneer het u past en spreken de betalingsvoorwaarden en prijs onderling af op het ogenblik van de bestelling.
Samenaankoop: wees op de hoogte van de gevaren!
Een deelname aan een grootschalige samenaankoop bevat best wel wat gevaren. Bij dergelijke actie moet u zich immers engageren om de door u bestelde hoeveelheid aan te kopen aan een prijs die pas dagen later – in bepaalde gevallen soms twee tot drie weken later – wordt bepaald. Omdat deze prijs op het moment van de bestelling niet gekend is, is dit puur gokken! Dat dit faliekant kan aflopen, bewijst de samenaankoop die eind 2009 in Zottegem werd georganiseerd: door twee stijgingen van de officiële maximumprijs tijdens de intekenperiode hebben de deelnemers aanzienlijk meer moeten betalen dan de officiële prijs bij de start van de samenaankoop. Bij ons geen dergelijke verrassingen.
Contacteer ons!
Neem vrijblijvend met ons contact om onze voorwaarden te kennen. Ook indien u al ingetekend heeft voor de samenaankoop, is het misschien niet te laat om uw bestelling te annuleren, zodat u niet verplicht wordt de  spreekwoordelijke kat in de al even spreekwoordelijke zak te kopen.
Met hartelijke groeten,
Tom Segers.